Lista de produse dupa marca Aromes Noir

Povestea noastră începe în Africa, unde am descoperit aroma îmbietoare a boabelor de cacao și o cultură tradițională plină de farmec. Așa a luat naștere Aromes Noires, brandul care aduce în România o infuzie gustoasă din spiritul Africii, contribuind în același timp la dezvoltarea comunităților locale.

Considerate „hrana zeilor”, boabele de cacao sunt un produs delicios, sănătos și versatil. În centrul Africii, clima le oferă arborilor de cacao cele mai bune condiții, astfel încât fructele se dezvoltă fără intervenția omului și sunt culese manual de către localnici. Boabele se usucă apoi sub razele soarelui, păstrându-și intacte aroma și beneficiile.

mportăm fructele și semințele crude în România direct din Republica Democrată Congo. Pentru a da un plus de valoare schimbului comercial, o parte din profitul companiei merge spre comunitățile din această țară, unde fondurile strânse susțin educația copiilor. Astfel, prin fiecare produs cumpărat, contribui direct la o viață mai bună pentru populația locală.

Credem în beneficiile unui stil de viață sănătos, bazat pe consumul de alimente simple, cât mai neprocesate. Prin produsele comercializate încurajăm diversitatea, echilibrul, dar și gusturile fine. 

Sunt 9 produse.

Se afiseaza 1-9 din 9 produs(e)
Boabe Cacao Classic
cacao
Boabe Cacao Classic 150g
22,88 RON Pret
Boabe Cacao Dark 150g
cacao
Boabe Cacao Dark 150g
22,88 RON Pret
Miez de Boabe Cacao Classic
cacao
Miez de Boabe Cacao Classic 150g
23,99 RON Pret
Miez de Boabe Cacao Gourmet
cacao
Miez de Boabe Cacao Gourmet 150g
24,99 RON Pret
Miez de Boabe Cacao Saveur 150g
cacao
Miez de Boabe Cacao Saveur 150g
26,95 RON Pret