Columbia Excelso Narino

Columbia Excelso Narino

Cafeaua Columbia Excelso Narino este o cafea deosebită mai ales datorită reliefului geografic din această parte a Columbiei - zona Narino. Este foarte accidentat și muntos, ceea ce este foarte bine pentru o ceașcă de cafea, însă face culesul dificil pentru fermieri.

Majoritatea cafelelor din această regiune sunt cultivate pe ferme mici, familiale, langă munte. Avantajul este că, din moment ce fermele sunt destul de mici, fermierii se îngrijesc foarte bine de plantele de cafea și de procesul de recoltare, lucru care se vede în ceașca de cafea.

Este cultivată la 1900m altitudine în sol vulcanic, lucru benefic pentru creșterea cafelei deoarece solul deține multe substanțe nutritive care îmbunătățesc procesul de creștere al cafelei. Am descoperit la cafelele care cresc într-un astfel de că tind să aibă o aromă naturală unică de zahăr din trestie de zahăr, pe care alte cafenele nu o au.

Aceasta este cu adevărat o cafea unică care se caracterizează prin strălucirea ei subtilă, corpul cremos, gustul bogat de ciocolată și al fructelor de padure. Poti gasi produsul prezentat in magazinul nostru Boom Boo.

Asigurați-vă că o încercați! 

Toate comentariile

Leave a Reply