Boabe Cacao Dark 150g
  • Boabe Cacao Dark 150g
  • Boabe Cacao Dark 150g

Boabe Cacao Dark 150g

22,88 RON
cu TVA
Gramaj
Cantitate
In Stock

  • Plata ramburs sau plata online cu card Plata ramburs sau plata online cu card
  • Livrare prin curier sau ridicare din magazin (P-ta Minis) Livrare prin curier sau ridicare din magazin (P-ta Minis)
  • Return policy (edit with module Customer reassurance) Return policy (edit with module Customer reassurance)

Boabele de cacao, denumite si „hrana zeilor”, constituie un aliment savuros, delicios si necesar pentru sanatate. Arborele de cacao este cultivat cu precadere in zona Ecuatorului deoarece clima le ofera arborilor de cacao cele mai bune conditii de temperatura constanta de 20°-25°C, astfel incat fructele se dezvolta natural.

Boabele de cacao crude Aromes Noirs sunt fructe si seminte crude aduse in Romania din insorita Ghana - Africa.

Grasimi: Dark (Bomongo) – > 50%

Povestea boabelor noastre de cacao incepe chiar in inima Africii, acolo unde fluviul Congo traverseaza Ecuatorul in provincia Equateur. Fructele de cacao sunt ingrijite cu pricepere de catre localnici, culese si ambalate cu atentie pentru a se pastra toate beneficiile acestui super-aliment.

Produsul poate fi consumat ca atare sau alaturi de fructe uscate, nuci, seminte sau iaurt. Este o sursa bogata de aminoacizi grasi, antioxidanti si proteine. Fara conservanti si fara aditivi.

Boabele de cacao sunt ideale pentru a oferi un plus de energie pe tot parcursul zilei. Acestea sunt bogate in fibre creand astfel senzatia de satietate pentru o mai lunga perioada de timp. Sunt considerate antidepresivul naturii, un stimul natural al serotoninei si al endorfinelor.

A se pastra la loc uscat si racoros, protejat de soare.

Pentru comunitatile din aceasta tara, prin schimburile comerciale, se strang fonduri care sustin educatia copiilor. Astfel, prin fiecare produs cumparat, poti contribui direct la o viata mai buna pentru populatia locala.

BB018
2017-11-27

Nicio recenzie pana acum.