• Nou

Brazilia Fazenda Sitio Baixadao 5Kg boabe

335,00 RON
cu TVA
  • Region: South of Minas Gerais
  • Locality: Cristina
  • Estate/Farm: SITIO BAIXADÃO
  • Farmer: Antonio Marcio da Silva and Sebastiäo Afonso da Silva
  • Altitude: 1200 - 1350 m
  • Varietys: YELLOW BOURBON, ACAIA, RED CATUAI and YELLOW CATUAI
  • Process: semi washed - pulped natural
Cantitate
In Stock

  • Plata ramburs sau plata online cu card Plata ramburs sau plata online cu card
  • Livrare prin curier sau ridicare din magazin (P-ta Minis) Livrare prin curier sau ridicare din magazin (P-ta Minis)
  • Return policy (edit with module Customer reassurance) Return policy (edit with module Customer reassurance)

Familia da Silva deține 388 de hectare, dintre care 85 sunt utilizate pentru producția de cafea. Ciresele de cafea sunt culese manual, prelucrate și apoi uscate în aer pe terase însorite. Dedicarea familiei este rasplatita in mod curent, deoarece au câștigat numeroase concursuri și premii de la Cup of Excellence până la Mantiqueira de Minas. Sebastião Afonso Da Silva a stabilit Sítio Baixadão ca fiind una dintre cele mai de renume ferme de cafea din lume in 2015 cand, in Ianuarie, a castigat Cup of Excellence cu cel mai mare scor obtinut vreodata in Brazilia pana in prezent de 95.18, iar apoi iarasi, in Decembrie, a castigat Cup of Excellence Naturals cu scorul de 94.47.

Ferma este situată aproape de micul oraș Cristina din partea de sud a Minas Gerais: zona are caracteristici excelente de producere a cafelei și o altitudine optimă pentru cafeaua braziliană. Antonio, Sebastião și frații lor sunt dedicați celor mai înalte standarde și celor mai bune practici de producție: asigură o cafea excelentă și o bună conservare a resurselor naturale ale fermei și a zonelor. Povestea lor nu este neobișnuită: ferma de familie a produs inițial orez, iar cafeaua a fost un experiment a doi frați cu peste două decenii în urmă. Restul este istorie, deoarece producția lor a fost foarte reușită și le-a câștigat premii și recunoaștere, de la Cupa de Excelență la competiții regionale, cum ar fi Mantiqueira de Minas. Cireșele sunt preluate manual și aduse în moara proprie a fermei, după care boabele sunt așezate să se usuce pe terase însorite și să fie centrifugate în mașini de uscat mecanic pentru a asigura o omogenitate perfectă.

BB090

Nicio recenzie pana acum.