Columbia Supremo Screen Rio Magdalena Screen 18
  • Columbia Supremo Screen Rio Magdalena Screen 18
  • Columbia Supremo Screen Rio Magdalena Screen 18

Columbia Supremo Rio Magdalena Screen 18

22,00 RON
cu TVA
Gramaj
Gradul de macinare
Cantitate
In Stock

  • Plata ramburs sau plata online cu card Plata ramburs sau plata online cu card
  • Livrare prin curier sau ridicare din magazin (P-ta Minis) Livrare prin curier sau ridicare din magazin (P-ta Minis)
  • Return policy (edit with module Customer reassurance) Return policy (edit with module Customer reassurance)

Columbia Supremo Rio Magdalena este exemplul de cea mai buna cafea din Columbia, ea fiind una dintre cele mai apreciate cafele.

Columbia Supremo Rio Magdalena creste in regiunea Huila ce se afla situata pe un platou la inaltime de circa 1700m-1900m cu conditii atractive pentru cultivarea cafelei. Solul este vulcanic iar regiunea se afla aproape de Ecuator in vecinatatea muntilor care protejeaza arborii de cafea impotriva umiditatii Pacificului si alizeelor dinspre sud si ofera conditii perfecte pentru cultivarea cafelei.

Rezultatul, este o cafea pe gustul tuturor si una dintre cele mai cautate. Aceasta cafea are gust fin de fructe cu note de cacao si ciocolata neagra, caramel , corp medium, aciditate bine echilibrata. Este o cafea delicioasa cu aroma puternica si un aftertaste prelungit de ciocolata neagra si stafide.

Savoarea acestei cafele este accentuata in timpul procesului de fermentare proces prin care fructele sunt separate de pulpa, spalate si apoi uscate la soare. Desi prajita medium pentru a scoate in evidenta caracterul sau, pe masura ce este racita aceasta pare sa dezvolte in acelasi timp gustul unei cafele mai intens prajite. Cafeaua Columbia are boabe mari, plate, uniforme, selectate, in mod obisnuit cu dimensiunea de 17/18 si este una dintre cele mai populare cafele.

BB003

Nicio recenzie pana acum.