Costa Rica Jaguar Honey, Fancy SHB Honey Processed 2015/2016
  • Costa Rica Jaguar Honey, Fancy SHB Honey Processed 2015/2016
  • Costa Rica Jaguar Honey, Fancy SHB Honey Processed 2015/2016

Costa Rica Jaguar Honey, Fancy SHB Honey Processed

27,00 RON
cu TVA
Gramaj
Gradul de macinare
Cantitate
In Stock

  • Plata ramburs sau plata online cu card Plata ramburs sau plata online cu card
  • Livrare prin curier sau ridicare din magazin (P-ta Minis) Livrare prin curier sau ridicare din magazin (P-ta Minis)
  • Return policy (edit with module Customer reassurance) Return policy (edit with module Customer reassurance)

Costa Rica a fost prima tara din America Centrala in care cafeaua a fost cultivata. Cafeaua pe care v-o oferim provine din satul La Piedra care se afla la poalele Parcului National Chirripo.

Chirripo este numele de marca al cafelei numita astfel dupa faimosul cel mai inalt munte din Costa Rica. Marca Chirripo este formata din approximativ 2000 de cultivatori locali. Cafeaua este clasificata Chirripo SHG provenind de la o altitudine de 1000 – 1500m. Cu pante abrupte si de mare altitudine intr-o zi senina oceanul Pacific si Marea Caraibilor ambele pot fi vizualizate din varf de munte.

Solul vulcanic, puternic mineralizat, clima propice cu mult soare si umiditate crescuta acestea sunt conditii benefice pentru cultivarea cafelei. Cu un gust complex, dulce si aroma de fructe . Boabele sale sunt selectate si de cea mai buna calitate . In Costa Rica singurele boabe de cafea legal cultivate sunt Arabica.

Este una dintre cele mai bune cafele din Costa Rica. Aceasta cafea este prajita medium pentru a scoate in evidenta calitatile acesteia. Este delicata, cu gust intens aromatic, floral, dulce.

BB005
2017-11-27

Nicio recenzie pana acum.