Livrarea produselor se face prin intermediul curierului, in Bucuresti si in tara.


Disponibilitate

Livrarea produselor comandate se realizeaza in termen de 1-3 zile lucratoare (luni - vineri), incepand  cu data plasarii comenzii dumneavoastra. In cazul in care doriti livrarea sa fie efectuata in ziua de Sambata, va rugam sa precizati acest lucru in momentul inregistrarii comenzii dumneavoastra. Daca din motive obiective (probleme tehnice sau indisponibilitate pe stoc) nu putem sa realizam comanda dvs., ne angajam sa va anuntam de indisponibilitatea temporara si de variante posibile pentru a putea remedia problema. 

Pret transport

Transportul se plateste in functie de greutatea coletului si de destinatia de livrare. Fiecare produs are presetata greutatea, luand in considerare produsul in sine, ambalajul propriu si cutia utilizata pentru expediere. Acestea nu sunt vizibile in site, insa sunt luate in calcul pentru determinarea pretului final.

Pe masura ce adaugati produse in cos, puteti observa evolutia costului de transport, in cosul de cumparaturi.

Indiferent de valoarea comenzii, preturile sunt urmatoarele:

kg colet

Livrare Bucuresti

Livrare Nationala

0,1-1

12.15 lei

16,20 lei

1,1-10

1,35 lei/kg

1,35 lei/kg

 

Preturile includ TVA 19%.

Pentru colete mai grele de 10 kg, vi se va comunica in scris pe adresa de e-mail furnizata costul de transport, coletul urmand sa fie livrat doar in urma acordului dvs.

ATENTIE!!!

Cand realizati o comanda, dupa confirmarea produselor si a adresei, va trebui sa alegeti varianta de transport in functie de locatia dvs. Livrarea in Bucuresti este prestabilita. Daca locuiti in alt oras, va rugam sa alegeti , prin bifare curierul national.

Pentru cosurile de cumparaturi cu valoare mai mare de 500 de lei, livrarea se efectueaza gratuit, iar plata produselor se realizeaza in avans, prin transfer bancar.

Livrare
Produsul comandat va fi livrat la adresa de livrare indicata de Client în termen de 1-3 zile lucratoare de la prelucrare*, daca nu este specificat altfel. Expedierea produselor se efectueaza in urmatoarea zi lucratoare dupa inregistrarea comenzii pe site.

Pentru localitatile - orase mici, comune, sate, catune - ce nu sunt in aria principala de acoperire a companiilor de curierat pot aparea diferente in costul transportului afisat la finalizarea comenzii, in functie de kilometrii suplimentari realizati inafara retelei curierului. In acest caz, veti fi anuntat, livrarea fiind efectuata doar in urma acceptului dvs. in scris pentru noul tarif.

*comenzile pot fi prelucrate de luni pana vineri intre orele 9-16, cu exceptia sarbatorilor legale.

In cazul sarbatorilor legale sau dificultatilor cauzate de fenomene meteorologice, este posibil sa apara intarzieri.

Produsul este predat clientului sau unei persoane terte care o va receptiona, va verifica starea coletului (nedeteriorat, sigilat), va plati si va confirma primirea produsului în numele clientului semnând documentele de livrare. Clientul are obligatia de a verifica pe loc continutul coletului, reclamatiile ulterioare predarii coletului de catre curier nu vor fi luate in considerare.

SC Boom Boo SRL va depune toate diligentele pentru a respecta termenele de livrare mentionate pe site. Totusi, nu putem fi considerati responsabili de eventuale intarzieri de livrare sau pierderi de colete provocate de catre un tert, de catre consumator sau de o cauza imprevizibila si insurmontabila precum cazul de forta majora. 

Clientul are dreptul de a returna produsul comandat in cazurile in care:
- produsul livrat in mod evident nu corespunde comenzii;
- produsul a fost deteriorat in timpul transportului.

In cazurile mentionate mai sus, clientul poate cere ca marfa livrata sa fie inlocuita cu una care corespunde comenzii plasate de acesta prin trimiterea magazinului online a unei cereri in scris in acest sens.

Clientul are dreptul sa notifice in scris renuntarea la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14  zile lucratoare începând cu data primirii produsului. In acest caz, clientul persoana fizica denunta unilateral contractul incheiat la distanta in termenul stipulat anterior, printr-un mail pe adresa office@boomboo.ro .

Returnarea produselor se realizeaza in conformitate cu legislatia in domeniu, conform ANPC.

Pentru rambursarea sumei echivalente, clientul trebuie sa returneze produsele nefolosite, integre, complet ambalate si cu toate documentele atasate, inclusiv, dar nu numai, cu instructiunile de utilizare, etc., fara defecte interioare sau exterioare, în ambalajul original, costurile de livrare catre fiind suportate de client. Magazinul online se obliga sa returneze intr-o forma aleasa impreuna cu clientul, intreaga suma platita de acesta, fara a solicita clientului cheltuielile aferente rambursarii sumei, in cel mult 15 de zile lucratoare de la data renuntarii clientului in scris la produsul achizitinat prin intermediul magazinului on-line, dar nu inainte de a primi produsul returnat.

Articolele alimentare nu pot fi returnate, conform legii: Ordonanta Guvernului 130/2000, Art. 12. Dispozitiile art. 3-4, ale art. 7-10 si ale art. 11: (1) returnarea produselor nu se aplica in cazul vanzarii de produse alimentare, de bauturi sau de produse de uz curent utilizate in gospodarie, livrate de catre comerciant la domiciliul, resedinta sau la locul de munca al consumatorului.

Datele cu caracter personal comunicate de client nu vor fi facute publice conform Legii de protectie a datelor cu caracter personal si Codului de procedura fiscala.

Aceste Conditii generale intra in vigoare la data de 1 decembrie 2017. www.boomboo.ro si SC Boom Boo SRL isi rezerva dreptul de a le modifica in orice moment, publicand in acelasi timp modificarile respective pe site. Modificarile ulterioare in Conditiile generale nu afecteaza relatiile contractuale dintre client si SC BOOM BOO SRL, respectiv www.boomboo.ro, pentru comenzile plasate anterior acestor modificari.

Anularea sau modificarea comenzii

Pentru anularea sau modificarea comenzilor va rugam sa ne contactati in cel mai scurt timp posibil prin email la office@boomboo.ro sau telefonic la 0723 547 843.