Bialetti Moka Espress 6 cesti

139,50 RON
cu TVA

Moka Express este cel mai clasic model realizat de Bialetti, lider mondial în producția de aparate de cafea. Acesta este vasul de cafea care a făcut faimos producătorul italian în anii 1930. Până în prezent este cel mai popular model moka din lume, avand vandute peste 200 de milioane de produse. Moka produce un espresso bogat, autentic în doar câteva minute. 

Material: aluminiu

Capacitate: 300ml

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

  • Plata ramburs sau plata online cu card Plata ramburs sau plata online cu card
  • Livrare prin curier sau ridicare din magazin (P-ta Minis) Livrare prin curier sau ridicare din magazin (P-ta Minis)
  • Return policy (edit with module Customer reassurance) Return policy (edit with module Customer reassurance)

Pentru a pregăti espresso adevărat italian, trebuie doar Moka Espress, o cafea bună și câteva minute!

Vasele din aluminiu prezintă o formă distinctivă de 8 fețe a lui Bialetti, care îi permite să difuzeze căldura perfect pentru a spori aroma cafeei.

• Design: Acest vas de cafea din aluminiu turnat impresionează cu calitatea sa. Stilul clasic, neschimbat de zeci de ani, va face un element original al fiecărei bucătării. Butonul și mânerul suplimentar din plastic negru oferă o manevrare și o servire confortabilă când cafeaua este gata. Fabricat in Italia.

• Utilizare: Bialetti Moka Express este potrivit pentru plite de gaz sau electrice. Puneți produsul pe plită/ aragaz astfel încât mânerul să nu fie direct in căldura. Spălați vasul de cafea cu mâna, fără detergenți. Nu se spală în mașina de spălat vase. Alegerea dimensiunii aparatului dumneavoastră de cafea, rețineți că de fiecare dată când trebuie să pregătiți cantitatea de cafea specificată de producător.

• Cum funcționează moka? Aparatul de cafea consta într-un rezervor inchissuperior, un filtru și un rezervor inferior. Puneți cafeaua măcinata în filtru, turnați apa în rezervorul inferior sub nivelul supapei de siguranță și conectați toate elementele. Puneți vasul de cafea pe plita/aragaz  și așteptați câteva minute. Apa fierbinte se deplasează în rezervorul superior, trecand prin cafeaua macinata din filtru. Espresso dvs. delicios și aromat este gata!

BB082

Nicio recenzie pana acum.