Bialetti Venus 4 cesti
  • Bialetti Venus 4 cesti
  • Bialetti Venus 4 cesti
  • Bialetti Venus 4 cesti

Bialetti Venus 4 cesti

140,00 RON
cu TVA

Bialetti Venus 4 este un produs de înaltă calitate fabricat de Bialetti, cel mai mare producător mondial de aparate de cafea. Acest vas sofisticat de cafea se distinge prin designul său curat și plăcut. Modelul din imagine este folosit la prepararea a 4 espresso-uri (aprox. 50ml fiecare)

Brand: Bialetti

Material: Inox

Inductie: da

Capacitate: 200 ml

Înălțime: 17,5 cm

Diametru: 9,5 cm

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

  • Plata ramburs sau plata online cu card Plata ramburs sau plata online cu card
  • Livrare prin curier sau ridicare din magazin (P-ta Minis) Livrare prin curier sau ridicare din magazin (P-ta Minis)
  • Return policy (edit with module Customer reassurance) Return policy (edit with module Customer reassurance)

Pentru a pregăti espresso adevărat italian, ai nevoie doar de acest dispozitiv, o cafea bună și câteva minute!

• Design: Forma sa simplificata și designul original fac din Bialetti Venus o decorare extraordinară a oricărei bucătării. Aspectul sau uimitor este combinat cu funcționalitatea.Acest dispozitiv este fabricat din oțel inoxidabil și are un mâner din plastic negru. Oțelul inoxidabil are un efect mai redus asupra gustului de cafea decât aluminiu, iar forma ergonomică a mânerului permite o turnare confortabilă a espresso-ului preparat.

• Utilizare: Bialetti Venus 4 este potrivit pentru plite pe gaz, electrice si cu inductie. Puneți produsul pe plită astfel încât mânerul să fie mai departe de sursa de caldura. Spălați vasul de cafea cu mâna, fără detergenți. Nu se spală în mașina de spălat vase.

Alegerea dimensiunii aparatului dumneavoastră de cafea, rețineți că de fiecare dată când trebuie să pregătiți cantitatea de cafea specificată de producător.

• Cum funcționează moka? Aparatul de cafea consta într-un rezervor inchissuperior, un filtru și un rezervor inferior. Puneți cafeaua măcinata în filtru, turnați apa în rezervorul inferior sub nivelul supapei de siguranță și conectați toate elementele. Puneți vasul de cafea pe plita/aragaz  și așteptați câteva minute. Apa fierbinte se deplasează în rezervorul superior, trecand prin cafeaua macinata din filtru. Espresso dvs. delicios și aromat este gata!

BB058

Nicio recenzie pana acum.