Espressor Moka G.A.T. Bella, 6 cesti, Alb

124,80 RON
cu TVA

Bella este cel mai colorat model de espressor de la G.A.T., producător italian. O combinație între forma originală și culorile vii fac acest Moka perfect pentru fanii soluțiilor clasice și inovatoare. Bella produce un element de decor funcțional care revigorează orice interior. Alege culoarea care ți se potrivește și fă-ți cafeaua cu chiar si mai multă plăcere!

Cantitate
In Stock

  • Plata ramburs sau plata online cu card Plata ramburs sau plata online cu card
  • Livrare prin curier sau ridicare din magazin (P-ta Minis) Livrare prin curier sau ridicare din magazin (P-ta Minis)
  • Return policy (edit with module Customer reassurance) Return policy (edit with module Customer reassurance)

Pentru a prepara espresso adevărat italian, aveți nevoie doar de acest espressor moka, o cafea bună și câteva minute!

• Design: Acest vas de cafea din aluminiu impresionează cu calitatea designului și o gamă largă de culori. Butonul și mânerul suplimentar realizat din plastic alb asigură manevrarea confortabilă și servirea atunci când cafeaua este pregătită. Capacul său transparent este realizat din plastic termorezistent în culoarea vasului de cafea. Acesta permite un control mai bun al modului in care preparati cafeaua. Fabricat in Italia.

• Utilizare: G.A.T. Bella este potrivit pentru plite de gaz sau electrice. Puneți vasul de cafea pe plită astfel încât mânerul să nu intre in raza sursei de caldura.

Spălați de mâna, fără utilizarea detergenților. Nu se spală în mașina de spălat vase.

la alegerea mărimii vasului de cafea, rețineți că de fiecare dată când trebuie să preparați cantitatea de cafea specificată de producător.

• Cum funcționează moka?

Vasul de cafea este alcătuit dintr-un rezervor superior etanș, un filtru și un rezervor inferior (la baza). Puneți boabele de cafea măcinate în filtru, turnați apa în rezervorul inferior sub nivelul supapei de siguranță și conectați toate elementele. Puneți vasul de cafea pe plită și așteptați câteva minute. Apa fierbinte se deplasează în rezervorul superior, trecand prin filtrul in care se regaseste cafeaua macinata. Espresso-ul dvs. delicios și aromat este gata!

 G.A.T. Bella 6 este folosit pentru a prepara 6 cesti de espresso la un moment dat. Capacitatea totală este de 300 ml.

BB073

Nicio recenzie pana acum.