Espressor de cafea G.A.T. Pepita 9 cesti

85,99 RON
cu TVA

Pepita este un model clasic de espressor moka italian de la G.A.T., producător italian. Designul său original face bucătăria ta chiar mai fermecătoare, iar calitatea inalta oferă un gust excelent de cafea. Acest produs este perfect pentru orice tradiționalist! 

Brand: G.A.T.

Culoare: Argintiu

Material: Aluminiu

Inductie: Nu

Nr. de espresso: 9

Capacitate: 450ml

Cantitate
Ultimele produse in stoc

  • Plata ramburs sau plata online cu card Plata ramburs sau plata online cu card
  • Livrare prin curier sau ridicare din magazin (P-ta Minis) Livrare prin curier sau ridicare din magazin (P-ta Minis)
  • Return policy (edit with module Customer reassurance) Return policy (edit with module Customer reassurance)

GAT Pepita 9 este folosit pentru prepararea a 9 cesti de espresso la un moment dat (aproximativ 50ml fiecare). Capacitatea totală este de 450ml.

• Design:

Acest espressor din aluminiu turnat impresionează cu calitatea sa. Butonul și mânerul suplimentar din plastic negru oferă o manevrare și o servire confortabilă când cafeaua este gata.

• Utilizare:

G.A.T. Pepita este potrivit pentru plite/aragaz pe gaz sau electrice. Puneți vasul de cafea pe aragaz astfel încât mânerul să nu se afle in raza sursei de caldura.

Spălați-l de mana, fără utilizarea detergenților. Nu se spală în mașina de spălat vase.

La alegerea mărimii espressorului de cafea, rețineți că de fiecare dată când trebuie să preparați cantitatea de cafea specificată de producător.

• Cum funcționează moka?

Vasul de cafea este alcătuit dintr-un rezervor etanș, un filtru și un rezervor de fund. Puneți boabele de cafea măcinate în filtru, turnați apa în rezervorul inferior sub nivelul supapei de siguranță și conectați toate elementele. Puneți vasul de cafea pe plită și așteptați câteva minute. Apa firbinte se deplasează în rezervorul superior, trecand prin cafeaua macina. Espresso dvs. delicios și aromat este gata!

BB077

Nicio recenzie pana acum.