Zahar Brun Cafea Trestie 400g
  • Zahar Brun Cafea Trestie 400g
  • Zahar Brun Cafea Trestie 400g

Zahar Brun Cafea Trestie 400g

8,00 RON
cu TVA
Gramaj
Cantitate
In Stock

  • Plata ramburs sau plata online cu card Plata ramburs sau plata online cu card
  • Livrare prin curier sau ridicare din magazin (P-ta Minis) Livrare prin curier sau ridicare din magazin (P-ta Minis)
  • Return policy (edit with module Customer reassurance) Return policy (edit with module Customer reassurance)

Zaharul brun Mauritius Brown - din trestie - face parte din gama Aromes Noirs. Poate fi folosit ca indulcitor pentru ceaiuri, cafele sau smoothie-uri. Ideal pentru prajituri si preparate de patiserie. Nu contine conservanti, coloranti sau arome artificiale, dar poate colora produsul cand este dizolvat datorita continutului sau natural de melasa. Acesta intensifica si pune in valoare gustul preparatelor.

Consumul de zahar in cantitati moderate sustine un stil de viata sanatos si ofera doza de energie si buna dispozitie. O.M.S. recomanda un consun de zahar de pana la 50g/zi.

Mauritius Brown se deosebeste prin savoarea naturala si aroma inconfundabila. Plantatiile de trestie de zahar din insula Mauritius, Africa Rasariteana, se bucura de clima perfecta pentru a ne oferi din seva plantei delicioasele cristale dulci.

Aromes Noirs redirectioneaza 2% din fiecare vanzare catre comunitatile locale din Republica Democrata Congo. Astfel, prin fiecare pachet cumparat faci o contributie directa pentru un viitor mai bun al tinerilor din Africa.

BB033
2017-11-27

Fisa tehnica

Gramaj
400 g

Nicio recenzie pana acum.